Életműdíjat kapott Altorjay István a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar egyetemi tanára.

...

Majdnem 80 cég várja állásajánlataival az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Állásbörzéjén és Karriernapján jövő héten szerdán. 

...

Ipari körülmények között gyakorolhatják az elektrosztatikus kisülésektől védett területen végzett munkát a Debreceni Egyetem villamosmérnök-hallgatói a Fizikai Intézet új laborjában. Az ESD-védelemmel ellátott munkaállomásokat ...

A kormány családpolitikai intézkedéseit is szolgálja a Debreceni Egyetem új Neveléstudományi Kutatóközpontja, amely a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) részeként alakult meg Debrecenben.

...

A Debreceni Egyetem Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Programja keretében végzett, vízzel kapcsolatos kutatásokat ismertették a Böszörményi úti agrárkaron. 

...

A tudomány világát befolyásoló emberi tényezőkre és a karrierépítés során felmerülő mentális csapdákra fókuszált a Richter Tudós Klub idei rendezvénye a Debreceni Egyetemen. 

...

A kockázatvállalás és eltökéltség hasznáról, valamint az iparvállalatok piaci sikereinek kulcselemeiről is hallhattak a Debreceni Egyetem hallgatói a Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet ...

Megkezdődött Debrecenben a Bartók Béla és a Pesti utca kereszteződésének átépítése.

...

Asztrofizikus, rákkutató és tengerbiológus versenytársakkal is megmérkőzik a SCIndikátor tudománykommunikációs mentorprogram döntőjében a Debreceni Egyetem gyógytornász hallgatója. 

...

Dobogós DEAC
2019.03.19

Bronzéremmel zárta első szezonját a DEAC jégkorongcsapata a hazai első osztályú bajnokságban. 

...

Néhány hete ismételten megrendezték a Cup Tasters Magyar Bajnokságot, melyen harmadik helyezést ért el a debreceni Black Sheep kávépörkölő manufaktúra tulajdonosa, Tóth Gábor. A versenyről és az igazán jó kávékról is hallhatnak ...


Hatvanhat alkotó 88 műve látható a festészetet középpontba állító 28. Debreceni Tavaszi Tárlaton, amely vasárnap nyílt meg a Kölcsey Központ Bényi Árpád-termében. 

...

Az egészség megőrzésében a táplálkozásnak van a legnagyobb szerepe, mint ahogy a táplálkozással összefüggő betegségek kialakulásában is - hangzott el az első országos táplálkozástudományi konferencián Debrecenben.

...

Az 1849-49-es forradalom és szabadságharc alkalmából Kokárdás Napok címmel ünnepi programsorozat veszi kezdetét március 13-20. között Debrecenben. 

...

5 éves a debreceni 2-es villamos. 

...

Kerek évfordulóhoz érkezett a népszerű rendezvény.

...

Megújul a DKV akusztikus utastájékoztató rendszere. 

...

A kulcsszó:NÉBIH.

...